Villamos ívhegesztő berendezések és tartozékaik

Hegesztő transzformátorok

Hegesztő transzformátorok bevonatos elektródák (MMa) hegesztéséhez, váltakozó és egyen áramú kivitelben (Hetra, parva, Nordika vagy bármilyen más típusok).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány transzformátor műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő hegesztő transzformátor, egyenirányító kínálatunkból:

A felsorolt hegesztőgépek természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Hegesztő inverterek

Hegesztő inverterek elsősorban bevonatos elektródák egyenáramú (MMa) hegesztéséhez, korlátozottan wolfram elektródás aWI hegesztéshez (érintéses, vagy emeléses (liFT) gyújtással), (BLM, GYSMI , Ep SYSTEMS, ERGUS, MaHE, SOLTER és bármilyen más típusú).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány inverter fontosabb műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő hegesztő inverter kínálatunkból:

A felsorolt hegesztőgépek természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Fogyóelektródás (aFI) hegesztők

Védőgázas fogyóelektródás MÍG/MaG (aFI) hegesztőgépek, transzformátoros vagy inverteres áramforrással, beépített- vagy külső huzaltolós, gáz- vagy vízhűtéses, kapcsolós vagy programozható kivitelben, (hazai Bmax-MM, vagy Weldimpex-WELDI, import BLM, MaHE, Migatronic, Solter és bármilyen más típusú).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány fogyóelektródás hegesztőgép fontosabb műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő fogyóelektródás (aFI) hegesztőgép kínálatunkból:

a felsorolt hegesztőgépek természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Külön huzaltolók

Külön hordozható huzaltoló berendezések két- vagy négygörgős, gáz- vagy vízhűtéses kivitelben, igény szerinti hosszúságú összekötő kábellel (Bmax-HS, vagy Cooptim-MB, vagy Weldimpex-Weldi-WF, import BLM, MaHE, Migatronic, Solter és bármilyen más típusú).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány huzaltoló fontosabb műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő huzaltoló kínálatunkból:

A felsorolt huzaltolók természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Wolfram elektródás aWI hegesztők

Védőgázas wolfram elektródás VIG/TIG (aWI) hegesztőgépek, transzformátoros, vagy inverteres, gáz- vagy vízhűtéses, érintéses- vagy emeléses- (liFT), vagy nagyfrekvenciás (HF) gyújtással, kapcsolós vagy programozható szabályozással, egyen- (DC) vagy egyen/váltakozó áramú (aC/DC) (hazai Weldimpex-WELDI, import BLM, Gysmi, ERGUS, MaHE, Migatronic, Solter és bármilyen más tipusú).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány aWI hegesztőgép fontosabb műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő wolfram elektródás aWI hegesztőgép kínálatunkból:

A felsorolt hegesztőgépek természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Sűrített levegős plazmavágók

Sűrített levegős plazmavágó gépek transzformátoros vagy inverteres kivitelben, beépített kompresszorral vagy külső kompresszorról történő sűrített levegő ellátással, (hazai Bmax-pLaZ, Weldimpex-WELDI-pLaS, import BLM, ERGUS, Gysmi, Migatronic, Solter és bármilyen más típusú).

A teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban közöljük néhány sűrített levegős plazmavágó fontosabb műszaki adatait.

Minden igényt kielégítő plazmavágó kínálatunkból:

A felsorolt plazmavágók természetesen közel sem fedik le a termékpalettánkat, keressen bennünket, személyre szabott árajánlatáért!

Vízhűtő egységek

Pont- és csaphegesztő berendezések

Munkadarab forgató-, pozicionáló berendezések

Telepített láng- és plazmavágók

Füst- és porleválasztók

Villamos ívhegesztés-, plazmavágás eszközei, tartozékai